3x per week Conditietraining voor Beginners

Beginnen met Bewegen

Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend geef ik een conditietraining in Vleuten/Vleuterweide. In 30 minuten gaan we lekker bewegen, doen we spierversterkende oefeningen, werken we aan uithoudingsvermogen en lenigheid.

De les is ideaal als je een tijdje niet heb gesport, om wat voor reden dan ook, en graag weer in beweging wilt komen.

Als je ook een keer mee wilt doen, stuur dan een mailtje chantal@gewoongezondgeluk.nl of een berichtje 06-21379796.

Groetjes, Chantal

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>