CONDITIETRAINING VOOR BEGINNERS IN VLEUTEN – VLEUTERWEIDE

Beginnen met Bewegen
  • Heb jij al langere tijd niet gesport
  • Of ben je al wat ouder
  • Of net bevallen
  • Heb je overgewicht
  • Of last van een blessure (gehad)

En wil je (weer) starten met bewegen?

Elke maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 uur – 09.30 uur is er een laagdrempelige conditietraining in Vleuten/Vleuterweide.

De training is Low-Impact, dat wil zeggen dat we niet heel intensief trainen. We starten meestal met 2 rondjes wandelen met daarna wat (loop)oefeningen. Vervolgens doen we oefeningen voor kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen, lenigheid en mobiliteit. En aan het einde nog stretchen we nog even.

De locatie is sportveld Park de Hoven, tegenover De Paltz in Vleuterweide. We trainen in kleine groepjes, daardoor is er veel aandacht voor de juiste techniek voor het uitvoeren van de oefeningen. Het is buiten, dus kleed je goed aan.

De kosten zijn 7,50 per les. Geen abonnement, dus je betaald per keer. Je kunt aangeven of je mee wilt doen door een berichtje te sturen naar chantal@gewoongezondgeluk.nl

Kom in beweging en doe mee!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>