Over Chantal

Mijn naam is Chantal Felter, 45 jaar, moeder van 2 kids (12 & 8), getrouwd en woon in Vleuten vlakbij Utrecht.

Zelf heb ik vroeger altijd heel veel gesport. Eerst heb ik fanatiek atletiek gedaan (meerkamp) en later veel gedanst (o.a. hiphop & house). Ik ben opgeleid als eerstegraads leraar lichamelijk opvoeding met specialisatie sport en bewegen voor volwassenen. Daarnaast heb ik heel veel cursussen gedaan voor krachttraining, personal training, aerobics, steps, fitness etc. En ook jarenlang lesgegeven.

De afgelopen 20 jaar heb ik mijn sportkennis breed ingezet voor de gemeente Amsterdam. Ik heb veel projecten en programma’s opgezet om meer mensen, jong en oud, te laten bewegen. Ik heb adviezen geschreven voor de portefeuillehouders/wethouders en ik ben betrokken geweest bij grote sportevenementen zoals het EK Atletiek in 2016.

Het is mijn missie om mensen in bewegen te krijgen en houden voor een gelukkig en gezond leven. Ik wil mensen motiveren en activeren om iedereen een blij gevoel te geven. Dat je je fit voelt en sterk in je schoenen staat. Naast bewegen en voeding vind ik ook het mentale aspect, mindset en rust belangrijk.